2019-11-22 06:00Pressmeddelande

Motorhistoriska Riksförbundets jubileumsbok – nu även på en skärm nära dig!

https://mhrf.se/50arJubileumsboken Vägval under 50 år för Motorhistoriska Riksförbundet

Funderar du på vad du ska ge fordonsentusiasten i julklapp? Eller är du själv nyfiken på MHRFs insatser sedan 1969 för det rullande kulturarvet? Här kommer ett boktips!

I samband med 50-årsfirande har jubileumsboken Vägval under 50 år för Motorhistoriska Riksförbundet tagits fram. Redaktör har varit Margita Söderqvist. Boken, som har delats ut till medlemsklubbar, politiker, samarbetspartners och andra, finns nu inte bara att köpa för allmänheten, utan även att läsa digitalt – utan kostnad!

Den 124 sidor tjocka boken beskriver förbundets verksamhet sedan starten 1969. Den innehåller också många berättelser från klubbar och enskilda som varit med under resans gång. Dessutom har flera riksdagspolitiker bidragit med sina tankar om den fordonshistoriska rörelsen, MHRF och inte minst genom inspel i fordonshistoriska frågor. Tillsammans ger detta en bred och heltäckande bild av de 50 år som gått.


MHRFs jubileumsbok kan beställas via kansli@mhrf.se eller ring 08-30 28 01. Pris: 150 kr/st + porto. Avhämtning på MHRFs kansli i Solna går också bra alternativt på evenemang som MHRF deltar i. Boken är en utmärkt gåva till fordonsentusiasten – inte minst inför julledigheterna!

Nöjer du dig med att läsa boken på din favoritskärm, eller bara vill provläsa innan köp, är det bara att klicka här.


Läs mer på: mhrf.se/50.


Om Motorhistoriska Riksförbundet

Motorhistoriska Riksförbundet företräder den fordonshistoriska rörelsen i Sverige och arbetar med bevakning av politiska frågor, kontakter med myndigheter och organisationer samt rådgivning och information.